Servis i dijelovi


Servisna radionica se nalazi na površini od 150 m2 što čine četiri radna mjesta od toga dva radna mjesta sa dvije kanalske dizalice (što daje prednost pri specifičnim dijagnozama), jedno radno mjesto sa dvostubnom dizalicom i jedno radno mjesto za elektronske popravke.


Servisna radionica posjeduje savremene uređaje za dijagnostiku novih i rabljenih vozilo neovisno o starosti, uređaj za kontrolu i recikliranje klima uređaja, uređaj za montažu i balansiranje auto guma, uređaj za kontrolu snopa prednjih svjetala kao i sve specijalne alate propisane od strane Renault-a.

U pripremi je i uređaj za digitalnu geometriju trapova.

Naša firma ima spoljne saradnike za limarsko-lakirerske radove na vozilu uz savremenu tehnologiju kao i upotrebu originalnih materijala za ove operacije propisane od starne proizvođača.

Skladište u svakom trenutku posjeduje većinu potrebnih originalnih rezervnih dijelova. Ukoliko se desi da trenutno ne posjedujemo neki rezervni dio isporuka dijelova od strane proizvođača je 3x sedmično pa je rijetkost da se čeka duže od 7 dana na naručeni dio.